Ajándékutalvány

Ajándék-
utalvány

Adj örömöt, egészséget és segítséget azoknak, akik fontosak számodra. Nézd át kínálatunkat és válaszd az egyik ajándékutalványunkat, mellyel egyedi élményeket és örömet szerezhetsz. Lehet az születésnap, névnap, évforduló vagy bármilyen más fontos ünnep. 

Ajándékozz egészséget

10 alkalmas személyi edzés bérlet

Lepd meg szeretteidet egy 10 alkalmas személyi edzés bérlettel. A szerencsés ajándékozott velünk átéli a mozgás örömét. Új dimenzióba helyezzük a sportmozgás mindennapi életbe való beiktatását.

Ne feledd a személyi edzés lényege, hogy mindenkit a saját testfelépítése, a saját esetleges panaszai és a saját céljai szerint mozgatunk meg. Mindenki olyan edzést kap tőlünk, ami az egészségére válik. Nincs az az élethelyzet, nincs az a kor, amikor nem lehetne elkezdeni.

Nálunk egészséget, örömet és új életcélokat találsz vagy ajándékozhatsz szeretteidnek.

A 10 alkalmas személyi edzés bérlet ára: 90.000 Ft. 

Ne felejtsd el velünk felvenni a kapcsolatot: írj nekünk egy emailt a mindennapalapitvany@gmail.com címre vagy hívj fel minket a +36 70 20 44 877 telefonszámon.

Szükségünk van az adataidra a számla kiállításához és az ajándékozott nevére az ajándékutalvány kiállítása céljából.

Ajándékozz feltöltődést

Masszázs bérlet

A mai rohanó életben a fáradt testnek és a fáradt léleknek egyaránt feltöltődést nyújt egy masszázs.

Gyógymasszőrünk megoldást ad ha mozgásszervi panaszaid vannak, ha sportsérüléssel küzdesz vagy csak egyszerűen szeretnél kikapcsolódni, relaxálni kellemes körülmények között.

Sportmasszázs, gyógymasszázs, relaxációs masszázs, lávaköves masszázs, manuális nyirokdrenázs, tibeti hangtál technika, kinesio tape, funkcionális fascia tréning mind rendelkezésedre áll.

Ajándékozd szeretteidnek és akár alkalmanként más és más technikát próbálhat ki.

Áraink 

  • 3 alkalom ára: 32.000 Ft
  • 5 alkalom ára: 52.000 Ft
  • 10 alkalom ára: 100.000 Ft

Egy alkalom 60 perces kezelést jelent.

Ne felejtsd el velünk felvenni a kapcsolatot: írj nekünk egy emailt a mindennapalapitvany@gmail.com címre vagy hívj fel minket a +36 70 20 44 877 telefonszámon.

Szükségünk van az adataidra a számla kiállításához és az ajándékozott nevére az ajándékutalvány kiállítása céljából.

Ajándékozz önzetlenséget

Támogatási igazolás

Támogasd Alapítványunk céljait. Támogatásoddal valakinek nagyon jót teszel és egy igazi karbonsemleges ajándékkal lepheted meg szeretteidet.

A támogatásodért cserébe a következőket adjuk:

  • Támogatási igazolást adunk ki, melyet elszámolhatsz.
  • Gyönyörű ajándékkártyát, melyet a családtagodnak átadhatsz. Kérheted a támogatási összeg feltüntetésével vagy a támogatási összeg feltüntetése nélkül is.

Amennyiben Alapítvány támogatási meglepetést szeretnél ajándékozni, kérünk az általad megítélt összeget a Mindennap Egészséges Életmódért Alapítvány OTP Bank Nyrt-nél nél vezetett 11742348 – 21462164 számú bankszámlájára utald át.

Ne feltsd el velünk felvenni a kapcsolatot: írj nekünk egy emailt a mindennapalapitvany@gmail.com címre vagy hívj fel minket a +36 70 20 44 877 telefonszámon.

Szükségünk van az adataidra a támogatási igazolás kiállításához és az ajándékozott nevére az ajándékutalvány kiállítása céljából.

Keress meg minket

Ha felkeltettük érdeklődésed, keress minket bátran
az elérhetőségeink valamelyikén.