Rólunk

Alapítványunk célja az egészségfejlesztés és a vitalitás megőrzés életkornak megfelelő személyre szabott sportmozgással, tudatos táplálkozással. Tudjuk, hogy minden életkornak, minden élethelyzetnek megvan a maga nehézsége. A mozgásra szánt idődet személyre szabjuk, ezzel edzésed hatékony és élvezetes lesz egyszerre. Így kerülhetsz mindennap egy apró lépéssel közelebb egy energikusabb életminőséghez.
Ismerj meg minket, velünk találkozhatsz óráinkon:

Munkatársaink

Mireisz-Molnár Zita

személyi edző

funkcionális tréner

Hiszem, hogy rendszeres mozgással, és pici odafigyeléssel mindenki rengeteget tehet magáért, és hosszú távon sokkal jobban érezheti magát a bőrében. Ezért azonban tenni kell, bele kell rakni a melót, viszont az sokszorosan megtérül.

Szeretnék szakértő segítséged, társad lenni ezen az úton, aki ha kell, noszogat, ha kell, fenékbe billent, de ha kell, szimplán csak megért, jelen van és támogat. Figyelni fogok arra, hogy éppen hogy vagy, és megtalálom azt az edzésmódot, amire szükséged van és fejlődhetsz általa. Vagy elhülyéskedhetjük az egészet, mert hát ilyen is kell, hogy legyen. Néha…😉

Ha nem akarod, hogy az edzés szenvedés, kötelező kör legyen, hanem hasznosan, jó kedvvel eltöltött idő, ami által erősödsz és töltekezel, várlak szeretettel!

• Funkcionális tréner
  • Aerobik oktató
  • Pre-és posztnatál tréner
  • TRX tréner
  • Gymstick muscle tréner
  • KSG oktató
  • Gyerekfitnesz tréner

Benő Gabriella

gyógymasszőr

Számomra a masszázs kikapcsolódás, egyfajta relaxáció. A test jelzéseinek folyamatos figyelemmel kísérése. 19 éve dolgozom gyógymasszőrként, azóta is folyamatosan továbbképzem magam és merülök el a test rejtelmeibe.

Gyógymasszőrként megismerkedtem a manuális nyirokdrenázzsal, majd bekukkantottam a természetgyógyászat világába, reflexológussá váltam. Azóta is folyamatosan továbbképzem magam.

Ha mozgásszervi panaszaid vannak, sportsérülésed van vagy csak egyszerűen lazításra, relaxációra vágysz nálam megtalálod a megoldást.

A felgyorsult, ingerekkel teli, pörgő hétköznapokon mindenkinek jár a feltöltődés, kikapcsolódás! Szakíts magadra hetente egy órát, meglátod megéri. Kipihenten, megújult erővel feltöltődve könnyebben veszed majd a kihívásokat.

A mai rohanó világban a masszázs felüdülést nyújt a fáradt testnek, szellemnek egyaránt.

• Gyógymasszőr
  • Manuális nyirokdrenázs
  • Reflexológus
  • Balla hangterápia
  • Kinesio tape
  • Dorn terápia és breuss masszázs
  • Funkcionális anatómia, izom és ízületi alapvizsgálatok
  • Lávaköves masszázs
  • Funkcionális fascia tréning
  • Flossing
  • Bambusz masszázs

Hornyák Szilvia

személyi edző
táplálkozási tanácsadó

Kuratórium tagja
Alapítvány szakmai vezetője

Változatos edzéseimmel célom, hogy élményt adjak és megmutassam az utat egy egészségesebb életmódhoz: hogyan lehet frissen, üdén, sportosan és energikusan élni.

Biztonságos, nyugodt és hatékony edzéseket tartok.Táplálkozási tanácsadóként személyre szabottan segítségedre tudok lenni céljaid elérésben. Ami itt vár rád:: egyénre szabott edzés, fertőtlenített eszközök, biztonságos légkör, szakképzett edző. A rendszeres testmozgás az immunrendszer legjobb támogatója.

Specialitásom az egészséges fogyasztás: egymásra épülő gyakorlatokkal, életmód- és étrend tanácsadással segítek neked céljaid elérésben.

• Személyi edző
  • Táplálkozási tanácsadó
  • Pilates oktató
  • Gerinctréner